2014. március 02., vasárnap 20:43

Mortimer Angol - gyermekeknek

Kategória: Angol egyéb
Értékelés:
(0 szavazat)

Programunk izgalmas módszerrel tanítja az angol nyelvet. A tanulási eszközök a 4-11 éves korosztály számára vannak kifejlesztve, de tanulási nehézséggel küzdő tanulók számára is alkalmas.

Gyermeke minden nehézség nélkül tanulhatja a nyelvet, éppen úgy, ahogy megtanulta saját anyanyelvét is. Mindezt játékokon, énekeken keresztül, mozgás, kreatív cselekvések által, sok örömmel érjük el! Nagy fontosságot tulajdonítunk az idegen nyelv megértésének, valamint a kötetlen beszédnek.

Milyen egy Mortimer óra?

A csoportok 4-8 fős, hasonló korú gyermekekből állnak, akik heti egyszeri alkalommal vesznek részt a könnyű, vidám, közvetlen légkörű nyelvórákon, melyeket speciálisan képzett nyelvtanáraink vezetnek. A nyelvórák kifejezetten gyermekek számára vannak tervezve. Cselekvések keveredését használjuk, úgy, mint beszédgyakorlat, játékok, éneklés és mozgás. Olyan témákat dolgozunk fel, amelyek kapcsolódnak a gyermekek életéhez, pl. háziállatok, számok világa, család, iskola, játékok, és még sok minden, ami a motivációjukat rendkívüli módon növeli.
Kis „nyelvtudósaink” csábító nyelvtanulási segédanyagot kapnak kézhez; munkafüzetet, audio CD-ket. Mindössze 1 évnyi nyelvtanulás után már 500 szavas aktív szókincset képesek elsajátítani, több mókás angol dalt kívülről fújnak.

Mi az anyanyelv tanulási alapelv szerint tanítunk! Ez azt jelenti, hogy a gyermekek kezdetben megértik, majd beszélik a szavakat, és egyszerű jelen időben képesek mondatokat alkotni. A gyermek szókincse könyvről könyvre növekszik, a mondatok is egyre bonyolultabbá válnak, így elsajátítják az egyszerű párbeszédeket, követni tudják a történetet idegen nyelven is. Az oktatás harmadik évében az olvasáshoz és íráshoz kapcsolódó egyszerű cselekvéseket mutatunk be, melyekhez szószedet is jár. A nyelvtantanítás erőforrása az írásbeli gyakorlatok által valósul meg, valamint a jövő és múlt idei alakok egészítik ki azok tudását, akik már elsajátították a jelent.


"English for Minis" – Angol nyelv picik számára

A 2-4 éves gyermekek számára speciálisan fejlesztett koncepciót tartalmaz. A kicsiket gyengéd és örömteli úton vezetjük az angol nyelv világába, szülő-gyermek által alkotott kiscsoportos foglalkozásokon.


Jelenleg a következő helyszíneken érhető el: 

I. kerület, III. kerület, IV. kerület, V. kerület, VI. kerület, IX. kerület, XII. kerület, XIII. kerület, XIV. kerület, XX. kerület
Budajenő, Dunaharaszti, Keszthely, Mosonmagyaróvár, Páty, Perbál, Szentes, Telki, Tinnye, Tök, Törökbálint, Ecser

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.