2014. március 27., csütörtök 10:30

Laser force aréna (Reno udvar)

Értékelés:
(1 szavazat)

Játékosaink kosz- és fájdalommentesen próbálhatják ki ezt a rendkívül izgalmas stratégiai/taktikai játékot, amely egyben a napi mozgásmennyiség elvégzésére is remek alkalom.

Labirintus

Ez egy ügyességi játék ahol szerepet kap a gyorsaság, a jó tájékozódási készség, a gyors helyzetfelismerés és a koordinált mozgás.  A játék célja, hogy minél gyorsabban érjünk át a tükörlabirintuson és minél kevesebb hibával teljesítsük a lézeres ügyességi pályát. A játék játszható egyénileg vagy csapatban. A csapat üzemmódban a labirintusból utoljára kiérő játékos állítja meg az órát és így születik meg a csapat összesített eredménye. A játék beállításai a végtelenségig variálhatók így rendkívül izgalmas kihívások elé tudjuk állítani játékosainkat.
Lézerharc, lasertag, infracsata
- nevezzük bárhogy, a játék mindenképpen nagyszerű program lehet kicsiknek és nagyoknak, csapatépítésként vagy egyszerű kikapcsolódásként baráti társaságok számára is! A résztevők 2 csapatban “küzdenek” meg egymással az UV fénnyel megvilágított labirintus pályákon.

A lézerharc csak nevében hordoz harci jelentését, alapjaiban véve békésebb tevékenység mint egy iskolai kidobós játék. A játékosok nem kerülnek fizikai kontaktusba egymással, viszont mind kezdő mind haladó szinten kamatoztathatják taktikai érzéküket és ügyességüket.
A játék közben hang- és fényeffektusok (UV fény, füst, disco fények, DJ) teszik még izgalmasabbá a játék élményét.
A felszerelések szoftveresen programozhatók így korlátlan mennyiségű játék “forgatókönyv” és szerep generálható a játékosok igényei illetve gyakorlottsági szintjük alapján.
A fegyverek név szerint vannak a játékosokhoz rendelve így a játék végén statisztikák gyárthatók (legtöbb lövést leadó, legpontosabb, legkevesebb életet veszített, stb…) melyek alapján a csapatok közötti versengés végső eredménye is eldönthető, amennyiben ez szükséges.

A lézerfegyver infra tartományban működik. Ez azt jelenti, hogy a távirányítókhoz, kapunyitókhoz hasonló módon működő játékfegyverekhez nem kell semmilyen védőfelszerelés, szabadon játszható maszk, overáll és egyéb eszközök nélkül.
Sem a játékosokat, sem a közelben tartózkodókat nem fenyegeti a lövésekből adódó sérülésveszély. Lekerített pálya nélkül, szabadon játszható családi napokon, hotelek parkjában, fesztiválokon, bevásárlóközpontokban, kaland parkokban, csapatépítő tréningeken stb.
A lézerharcnak nincs semmilyen természetkárosító hatása, így bárhol játszható. Erdőben, hegyekben, vagy akár nemzeti parkokban is.
Minden  fegyver részleteiben és egészében is többszörösen ellenőrzött, az optikák a legpontosabb műszerekkel kerültek bemérésre.

Hány éves kortól? Gyakorlatilag minden korosztály örömét lelheti a lézer harcban, aki elbírja az 1kg súlyú felszerelést melyről a kisebb gyerekjátékosok esetén a válltámasz leszerelhető. 14 év alatti játékosok esetén szülői jelenlét szükséges!

 

 

 

Laser force  -  aréna & labirintus 
3 emeleten
XIII. Váci út 168. F. épület 

Új hozzászólás

A csillaggal (*) jelölt mezők kitöltése kötelező. A HTML kódok használata nem engedélyezett.